THE GREATEST GUIDE TO کنتاکتور اشنایدر

The Greatest Guide To کنتاکتور اشنایدر

The Greatest Guide To کنتاکتور اشنایدر

Blog Article

براي راه اندازي موتورهاي آسنکرون روتور سیم پیچی، بدون ترمز جریان مخالف، جریان راه اندازي بستگی به مقاومت مدار روتور دارد.

کنتاکتور اصلی ویژگی هایی دارد که شامل قدرت قطع کنتاکتور، ولتاژ کار نامی، ولتاژ عایق نامی، ولتاژ تغذیه نامی، جریان دائمی و جریان هفتگی می باشد.

ویژگی های کنتاکتور اشنایدر کنتاکتور یک نمونه رله الکترومغناطیس است، که از سه کنتاکت برای وصل مدار قدرت و تعدادی کنتاکت کمکی جهت دریافت فرمان تشکیل شده است. ساختمان داخلی کنتاکتور تشکیل شده است از هسته های آهنی ثابت و متحرک و بر مبنای کویل سیم پیچی شده و هسته آهنی عمل می کند. طبق شکل زیر سیم پیچ کنتاکتور در وسط هسته قرار دارد زمانی که کویل تحريک شود بخش ثابت هسته بخش متحرک را به سمت خود جذب می کند و هنگامی که کویل از منبع انرژی قطع شود فنر ها قسمت متحرک را دوباره به محل خود بر می گردانند. در قسمت متحرک، کنتاکت های کنتاکتور نصب شده است که با حرکت هسته به سمت بالا و پائین حرکت نموده و با کنتاکت های ثابتی که در اطراف کنتاکتور قرار دارد تماس برقرار می کنند.

جریان اتصال کوتاه: مقدار ماکزیمم جریان در لحظة اتصال کوتاه که ممکن است باعث آسیب در کنتاکتور شود به جریان اتصال کوتاه ضربه ای معروف است.

● جریان هشت ساعتی: این جریان با اتصال در هر هشت ساعت، می تواند اتصال جریان برق را عبور بدهد بدون آن که صدمه ای به کنتاکتور اشنایدر وارد شود.

مشخصات محصول توضیحات تکمیلی نظرات کاربران مشخصات فنی

برای چند ثانیه به تصویر متحرک زیر نگاه کنید. با توجه به این تصویر مراحلی را که در داخل کنتاکتور ۳ فاز اتفاق می افتد بررسی می کنیم.

● ولتاژ عایق نامی: این ولتاژ مشخص کننده استحکام عایقی در کنتاکتور است.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کنترل فاز اشنایدر کنترل فاز شیوا امواج کنترل فاز پارس فانال کنترل بار

کلید اتوماتیک اشنایدر کلید قابل تنظیم با قدرت قطع ۲۵ کیلو

● داشتن صفحه فلزی ??????? ????? ?? ??? انتهایی که برای نصب قسمت های ثابت بر روی این صفحه لازم است.

و تا زمانی که کلید یک پل وصل است و برق به بوبین میرسد، موتور میچرخد.

براي راه اندازي موتور آسنکرون روتور قفسه اي- به کار بردن ترمز جریان مخالف- تغییر جهت گردش الکترو موتور روتور قفسه اي- تعداد دفعات قطع و وصل در فواصل زمانی اندك

Report this page